restaurant

HORECA

De kwaliteit van uw koks speelt een grote rol bij de beleving van uw gasten als zij uw restaurant bezoeken. Toch zijn het vaak de details die het verschil maken. Wasserij Van de Brug draagt zorg voor prachtig en onberispelijk tafellinnen waardoor de ervaring voor uw gasten net even wat specialer wordt.

Ook in de keuken is de aanwezigheid van schoon keukenlinnen essentieel. Zo krijgen bacteriën geen kans en is uw keuken een veilige keuken.

Luxury-Bed-Linen-4

Service, comfort en kwaliteit zijn voor uw gasten bepalende factoren voor een aangenaam verblijf in uw hotel. Dat betekent dat er nooit enige concessie mag worden gedaan aan schoon en goed verzorgd bed- en badlinnen.

verzorgingstehuizen

Er komt heel wat kijken bij de werkzaamheden in verzorgingstehuizen. Wasserij Van de Brug wil u graag de zorg voor uw textiel uit handen nemen. Zo kunt u alle aandacht geven aan uw cliënten.

werkkleding

Bij de uitstraling van uw bedrijf is het personeel vaak het visitekaartje. Nette en schone bedrijfskleding speelt daarin een belangrijke rol. Met Wasserij Van de Brug als partner laat u op dat gebied niets aan het toeval over. Wij dragen graag bij aan een vlekkeloos imago van uw bedrijf.

verhuur

Naasten het wassen is het bij Wasserij Van de Brug ook mogelijk om linnen te huren. Zo wordt de volledige zorg omtrent het linnenpakket voor u uit handen genomen.

Verhuur is altijd klantgebonden. U beschikt dus over uw eigen linnen. De aanschaf en daarmee dus ook de keuze voor het linnen doe wij vanzelfsprekend in nauwe samenspraak met u.

Ontdek de voordelen van linnenverhuur. Het aanbod is ruim, het gemak groot en de flexibiliteit hoog.