DE VIER ZEKERHEDEN VAN WASSERIJ VAN DE BRUG

U bent bijzonder.

Wasserij Van de Brug streeft altijd naar maatwerk. Elke klant is voor ons bijzonder. Dat betekent dat we samen met u zoeken naar een perfecte afstemming van onze dienstverlening op uw vraag. Flexibiliteit en service elke dag weer opnieuw.

Een nauwkeurige haal- en brengservice.

Linnenbeheer vergt een hele goede logistieke planning. Dankzij onze haal- en brengservice zorgen wij ervoor dat u tijdig de beschikking heeft over uw linnen. Het halen en brengen doen wij in nauw overleg met u. Flexibiliteit staat daarbij voorop!

Eén contactpersoon voor al uw vragen.

Wij houden van korte lijnen. Dat betekent één telefoonnummer, zonder keuzemenu, beheert door iemand die verantwoordelijkheid draagt voor het hele proces. Kortom, altijd direct antwoord op al uw vragen.

Kwaliteit

Wasserij Van de Brug wil zich onderscheiden door het leveren van absolute kwaliteit. Dagelijks werken wij vol passie aan tevreden klanten. Dat doen we met een team dat al lange tijd voor Wasserij Van de Brug werkt. Zij weten wat er van ze verwacht wordt en gaan verder daar waar onze machines stoppen. Perfecte zorg voor uw linnen, daar staan wij voor!